Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Onninen toimittaa lumetusjärjestelmän Sotshin talviolympialaisiin

(Compiler News - 14.3.2012)(Compiler News - 14.3.2012) Onninen on voittanut valtiollisen Olympstroy-yhtiön järjestämän tarjouskilpailun lumen valmistamisesta Sotshin talviolympialaisiin vuonna 2014.

Sotshiin toimitettavan lumenvalmistuslaitteiston hinta on runsaat neljä miljoonaa euroa. Onnisen projektikumppanina on suomalainen laitteistonvalmistaja All-Weather SnowTek Oy.

Toimintakohteen sääolosuhteet asettavat korkeat vaatimukset laitteiston toiminnalle, Laitteiston on kyettävä takaamaan lumetus jopa + 10 asteen ulkolämpötilassa sekä vesisateessa.

Toimitus käsittää kolme siirrettävää lumetusyksikköä, jotka yhdessä kykenevät tuottamaan 750 lumikuutiota vuorokaudessa. Yksiköitä voidaan käyttää keskitetysti yhdessä tai erikseen tarpeesta riippuen.

Onninen tarjoaa kattavaa teknisten tuotteiden materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Yhtiö toimii Suomen ohella Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 1,5 miljardia euroa, josta Venäjän osuus oli 54,5 miljoonaa.

All-Weather SnowTek Oy vuokattilainen yritys, jonka erikoisalana ovat lumetus, ratajäähdytys ja ilmanjäähdytys. Tuotantoon sisältyvät myös hiihtoputket ja lasketteluhallit.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-