Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki HRX Finland

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Suomalaisyrityksille vienninedistämismatka Venäjän Permiin

(Compiler News - 13.3.2012) Suomalainen yritysdelegaatio vierailee maaliskuun lopulla Permissä. Perm on Volgan alueen merkittävä kasvukeskus, mutta suomalaisille vielä varsin tuntematon kohde. Kaupunki sijaitsee parin tunnin lentomatkan päässä Moskovasta, noin 1 400 kilometriä Moskovasta itään Siperian radan varrella.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämä vienninedistämismatka tehdään suurlähettiläs Matti Anttosen johdolla ja yritysdelegaatiossa on mukana seitsemän suomalaisyritystä.

Permin alueen vahvoja teollisuuden aloja ovat öljynjalostus, kemianteollisuus, terästeollisuus ja metsäteollisuus. Perinteisesti raskaasta teollisuudesta tunnettu alue panostaa nyt voimakkaasti elinkeinorakenteen uudistamiseen.

Yritysten vierailu Permissä käynnistyy lehdistötilaisuudella ja Business Forumilla, jossa suomalaiset yritykset esittäytyvät alueen liike-elämän ja hallinnon päättäjille. Ohjelmaan kuuluu myös yrityskohtaisia neuvotteluita potentiaalisten kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari toteutti viime vuonna yhdeksän vienninedistämismatkaa eri puolille Venäjää. Tämän vuoden ohjelmassa on samaa määrä matkoja, joista osa toteutetaan ministerivetoisina yritysmatkoina.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-