Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Sponsa - Portagate Helsinki HRX Finland

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT hankki lisää tonttimaata Jekaterinburgista Venäjällä

(Compiler News - 9.2.2012) Asuntorakentamista Jekaterinburgissa harjoittava YIT Uralstroi on uuden tontin Ordzhonikidzen kaupunginosasta. Nyt ostetun tontin vieressä on tontti, jonka rakennusyhtiö hankki viime vuoden joulukuussa. Tontit muodostavat yhdessä 1,6 hehtaarin maa-alueen.

Tällä hetkellä vanhalle tontille rakennettu kohde on valmis ja sen asunnot myyty. Uuden kohteen ansiosta YIT Uralstroi saa täydennettyä rakenteilla olevien asuntojensa varastoa.

YIT aikoo rakentaa uudelle tontille asuintalon, jonka korkeus on 8-15 kerrosta. Alustavien suunnitelmien mukaan asuintilojen yhteispinta-alaksi tulee 18 600 neliömetriä ja huoneistojen kokonaismääräksi 286. Tarkoitus on rakentaa myös erillinen maanalainen 160 autopaikan pysäköintitila. Rakennustyöt on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2012 toisella puoliskolla.

Asuintaloilla on hyvä sijainti Jekaterinburgissa. Tontit ovat jo valmiiksi rakennetussa lähiössä, jossa on kehittynyt infrastruktuuri. Alueella on kauppoja ja päivittäispalveluja tarjoavia yrityksiä. Julkisia laitoksia ovat koulut ja lastentarhat sekä korkeakoulut ja ammattiopistot. Lähellä on myös kaksi metroasemaa sekä useita raitiovaunujen, johdinautojen ja linja-autojen pysäkkejä.

Jekaterinburg on 1,4 miljoonalla asukkaallaan Venäjän neljänneksi väkirikkain kaupunki. Forbes-lehti listasi vuonna 2009 Jekaterinburgin Venäjän neljänneksi parhaaksi kaupungiksi liike-elämän kehittymismahdollisuuksien kannalta.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-