Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Hellevig Klein Usov

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Alma Media osti virolaisen CV Online -rekrytointipalvelun

Alma Media on ostanut Baltin maiden johtavan verkossa toimivan rekrytointiyrityksen CV Onlinen. Myyjänä oli riskisijoittaja Tönu Pekksin yhtiö GA Fund Management AS. Kaupan osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. CV online raportoidaan kaupantekopäivästä alkaen osana Alma Median Markkinapaikat-segmenttiä.

CV Online työllistää Virossa, Latviassa ja Liettuassa yhteensä 34 henkilö, joiden työsuhdeasemaan yrityskaupalla ei ole vaikutusta. Yrityksen vuoden 2011 liikevaihdon ennakoidaan olevan noin 2,0 miljoonaa euroa, mikä ylittää edellisvuotisen noin 30 prosenttia.

Kaikkiaan noin 430 000 rekisteröitynyttä työnhakijaa on jättänyt ansioluettelonsa CV Onlinen eri maissa ylläpidettäviin tietokantoihin. Tämä määrä on tehnyt yrityksestä verkkorekrytoinnin markkinajohtajan Latviassa ja Liettuassa sekä tuonut sille jaetun markkinajohtajuuden Virossa.

CV Online siirtyy nyt kaupan myötä riskisijoittajalta strategiselle investoijalle, sillä Alma Media hakee kasvua digitaalisista palveluista ja kansainvälistymisestä. Alma Media osti aiemmin tammikuun alussa Tshekin johtavat rekrytointiportaalit omistavan LMC-yhtiön. Suomessa Alma Medialla on Monster.fi-rekrytointipalvelu.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-