Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Sponsa - Portagate Helsinki HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Karelia-Upofoor tehostaa toimintaansa päällekkäisyyksiä purkamalla

(Compiler News - 17.2.2012) Karelia-Upofloor on vuodenvaihteessa muuttanut liiketoimintamallinsa virtaviivaisemmaksi ja entistä paremmin hallittavaksi. Entiset puulattia- ja muoviliiketoimintojen rakenteet on sulautettu yhteen muodostaen neljä selkeää maantieteellistä ja liiketoiminnallista kokonaisuutta.

Yhtiö on ilmoittanut aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat emoyhtiö Karelia-Upofoor Oy:n ja tytäryhtiö Upofloor Oy:n kaikkia työntekijöitä, toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä. Upofloorin Kuopion ja Tuupovaaran parkettitehtaiden työntekijöitä neuvottelu eivät kuitenkaan koske. Yhteistoimintaneuvottelujen ja suunniteltujen vähentämisten syinä ovat toiminnan uudelleenorganisointi sekä taloudelliset ja tuotannolliset syyt.

Karelia-Upofloor on yksi Euroopan johtavia lattiapäällystevalmistajia. Sen päätuotteet ovat parketti- ja muovilattiapäällysteet. Konsernin liiketoiminta-alueet ovat Suomi, Baltia, Venäjä ja muut IVY-maat, Skandinavia sekä erilliset kansainväliset projektit.

Konsernilla on neljä tuotantolaitosta Suomessa sekä tehtaat Venäjällä ja Romaniassa. Liikevaihto vuonna 2010 oli 101,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 750. Karelia-Upofloor on suomalainen, Hartwallin suvun omistama perheyhtiö.

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-