Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Sponsa - Portagate Helsinki HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Renewalta jo toinen kaukolämpökattila Baltiaan

(Compiler News - 17.2.2012) Renewa toimittaa Rigas Siltums kaukolämpöyhtiölle 20 megawatin bioenergiakattilan siihen liittyvine laitteineen. Kattilan suunnittelu alkaa Renewalla välittömästi ja valmistus mahdollisimman pian. Renewa toimittaa kattilan laitteineen työmaalle ensi heinäkuussa.

Kaukolämpölaitos otetaan käyttöön talvella 2012-2013. Kompleksin kokonaistoteutukseen osallistuu myös Renewan kumppani Axis Industries, joka on liettualainen laitosrakennuttaja.

Nyt allekirjoitettu sopimus on jo toinen samalla tilaajalle. Se on myös jatkoa Renewan ja Axis Industriesin yhteistyölle, joka alkoi Liettuassa Vilnasta lounaaseen sijaitsevan Alytuksen 20 megawatin höyrykattilalaitoksen toimitussopimuksesta vuonna 2009. Projekti Alytuksessa on edennyt kattilalaitoksen käyttöönottovaiheeseen. Laitoksen kaukolämpötuotanto alkoi joulukuussa 2011 ja sähköntuotanto alkaa kuluvan helmikuun aikana.

"Biopolttoaineitta kaukolämpötuotantoon käyttävä Rigas Siltumsin laitos edustaa Renewan ydinliiketoimintaa. Paikallisilla biopolttoaineilla tuotettu lähienergia tarjoaa erinomaisia kansainvälisiä kasvunäkymiä kaltaisellemme erikoisosaajalle", Renewan toimitusjohtaja Tuomas Timonen luonnehtii.

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-