Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT:n toinen talo valmistui Finskyn asuinalueella Shchelkovossa

(Compiler News - YIT Moskovia on saanut valmiiksi etuajassa asuintalo numero 7:n Finskyn asuinalueella Shchelkovossa Moskovan alueella. YIT on jo aiemmin kyennyt nopeuttamaan paikallisten rakennustöidensä aikatauluja.

Valmistuneessa talossa on neljä osaa, 14 kerrosta ja 276 erikokoista asuntoa. Projektiin kuuluu myös kivijalkaan rakennettuja toimistotiloja sekä nelikerroksinen lisäosa, johon tulee kauppoja, toimistoja sekä kuluttajapalveluja. Valmistunut asuinpinta-ala on yhteensä 16 000 neliömetriä ja toimitilojen ala 1 300 neliötä.

YIT osallistuu talon toimintaan vielä rakennustöiden valmistumisen jälkeenkin, koska sen oma huoltoyhtiö vastaa asuinalueen talojen huolto- ja kunnossapitopalveluista.

Asuintalo numero 7 on toinen YIT Moskivian Finskyn asuinalueelle rakentama talo. Rakenteilla on lisäksi kaksi muuta kerrostaloa ja alueen rakentamista on tarkoitus jatkaa kevään 2012 aikana aloitettavilla 400 asunnolla.

Shchelkovon alueelle on suunniteltu kaikki tarpeelliset palvelut ja mukavuudet. Alueelle on tarkoitus rakentaa koulu, lastentarha, kauppa- ja viihdekeskus, lääkärikeskus sekä apteekki. Näitä täydentämään on lisäksi tulossa pesulan pyykinkeruupiste, posti ja pankki sekä muita palveluja. Vieraspaikoituksen lisäksi alueen kauppa- ja toimistokeskusten lähelle rakennetaan viisi maanalaista parkkihallia, joissa on yhteensä 1 200 parkkipaikkaa.

YIT Moskovia on yksi suurimmista rakennusyrityksistä Moskovan lähialueilla ja kuuluu Venäjän Rakentajien Liittoon. Yrityksen toiminta painottuu Moskovan lähialueille, mutta sillä on valmiita ja tulevia kohteita myös Moskovan kaupungissa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-