Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HKKK/Pienyrityskeskus Konsu Accountor Group HRX Finland

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Autoliitto tarjoaa lisäturvaa automatkailuun Venäjällä

(Compiler News - 20.1.2012) Viime vuonna yli 200 000 suomalaista henkilöautoa ylitti Suomen ja Venäjän välisen rajan. Ylivoimaisesti suurin osa matkoista on lyhyitä lähialueille suuntautuvia ostosmatkoja, mutta myös Pietari ja jopa Moskova kuuluvat suomalaisten autoilijoiden kohteisiin.

Kasvaneen kysynnän takia Autoliitto on laajentanut AL-turva-jäsenyytensä kattamaan myös alueita Venäjältä. Palvelukokonaisuus on Autoliiton ja sen kansainvälisten yhteistyökumppaneiden auditoima. Venäjältä AL-turvan piiriin kuuluvat Karjalan, Viipurin, Pietarin ja Moskovan alueet sekä Pietarin ja Moskovan välinen tieosuus.

Automatkan keskeytyessä Autoliiton jäsen soittaa jäsenkortista löytyvään puhelinnumeroon, joka yhdistyy palvelukeskukseen Suomessa. Keskus huolehtii avun toimittamisesta paikalle. Ensisijaisena tavoitteena on saada auto korjatuksi tien päällä, mutta tarvittaessa se hinataan korjaamolle. Palvelu kattaa myös renkaanvaihdon, polttoaineen tuonnin sekä sijaisauton tai muun korvaavan kuljetuksen koko autokunnalle,

Autoliiton AL-turva on henkilökohtainen eli sitä ei ole sidottu tiettyyn ajoneuvoon. Riittää, että auto on rekisteröity yksityiskäyttöön Suomessa ja että AL-turvan hankkinut on kyydissä mukana. AL-turvaan kuuluvat palvelut ovat veloituksettomia.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-