Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Kone toimittaa hissi- ja liukuporrasratkaisut Moskovan Kutuzovsky-liikekeskukseen

(Compiler News - 30.12.2011) Kone toimittaa 40 hissiä ja neljä liukuporrasta sekä niiden käyttöä tukevia ratkaisuja Moskovaan rakennettavaan Kutuzovsky Business Centeriin. Tilaus kirjattiin vuoden 2011 viimeiselle neljännekselle ja keskuksen on tarkoitus valmistua vuoden 2013 lopussa.

Rakennukseen tulee ostoskeskus, ravintoloita ja liikuntakeskus. Ylimmät 15 kerrosta varataan asuin- ja toimistokäyttöön. Keskuksessa on lisäksi viisi maanalaista pysäköintikerrosta.

Liikekeskuksen käyttäjien liikkumistarpeita ratkaistaan Koneen suunnittelemalla kokonaisratkaisulla. Toimitus käsittää 28 Kone MiniSpace-hissiä ja 12 Kone MonoSpace-hissiä sekä neljä Kone TravelMaster-liukuporrasta. Hisseihin asennetaan hybridimallinen Kone Polaris -kohdekerrosohjausjärjestelmä, joka lyhentää toimistokerroksiin matkustavien henkilöiden odotusaikoja optimoimalla hissien liikkeet.

Liikekeskuksen rakennushankkeen toteuttavat SK Stolitsa Development ja Renaissance Construction, joiden kanssa Kone on aiemminkin toiminut yhteistyössä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-