Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT rakentaa korkean asuintalo Donin Rostoviin Venäjällä

(Compiler News - 20.12.2011) YIT Don on aloittanut 21-kerroksisen asuintalon rakentamisen Donin Rostovissa Venäjällä. Kohde on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä.

Rostov on kehittyvä pohjoisesta Kaukasukselle suuntautuvan liikenteen läpikulkupaikka sekä Mustaltamereltä Venäjän sisäosiin kulkevan jokiliikenteen tärkeä keskus.

Parus-nimen saanut rakennus tulee erottumaan selvästi sitä ympäröivistä pientaloista. Erilaisen arkkitehtonisen ratkaisun ansiosta talosta tulee alueen maamerkki. Talo sijaitsee kaupungin keskustassa aivan puistoalueen vieressä.

Rakenteilla olevaan asuintaloon tulee 209 comfort-luokan asuntoa, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 11 894 neliömetriä. Ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen on suunniteltu toimistoja yhteensä 1 270 neliön verran. Maan alle rakennetaan pysäköintitiloja 77 autolle. Asuntojen, toimistotilojen ja autopaikkojen myynti aloitettiin marraskuussa.

Venäjällä comfort-luokan huoneistojen kysyntä on selvästi lisääntynyt. Suosituimpia ovat pienikokoiset yksiöt ja kaksiot. Tämän kokoisia tulee olemaan myös suurin osa Parus-taloon valmistuvista korkealaatuisista asunnoista.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-