Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT hankki paikallisen kiinteistöhuoltoyhtiön Jeterinburgissa

(Compiler News - 19.12.2011) YIT-konsernin Jekaterinburgissa toimiva asuntorakennusyhtiö YIT Uralstroi on hankkinut täyden omistuksen isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluja tarjoavasta OOO Upravljajushjaja Kompanija Olimp -yhiöstä. Keski-Uralilla sijaitseva Jekaterinburg on Venäjän neljänneksi suurin kaupunki.

Upravljajushjaja Kompanija Olimp vastaa noin 100 000 kiinteistöneliömetrin huollosta. Tavoitteena on lisätä tähän huoltovastuuseen vielä YIT Uralstroin asuinkohteita yli 110 000 neliötä seuraavan neljän vuoden aikana. YIT Uralstroilla on parhaillaan rakenteilla yli 1 000 asuntoa kolmessa eri kohteessa.

Jekaterinburgilaisen yhtiön hankinta antaa YIT Uralstroille mahdollisuuden tarjota korkealaatuisia palveluita teknisten verkostojen käytössä, kiinteistökohteiden huollossa ja peruskorjauksessa sekä paloturvallisuudessa. Palvelun piiriin kuuluvat asunnot ja yhteistilat kuten pysäköintialueet ja lasten leikkikentät. Hissien ja verkostojen häiriötön toiminta sekä tehokas autopaikoitus, vartiointi ja kulunvalvonta voidaan taata jo muuton aikana.

"Maineestaan kiinni pitävälle perustajaurakoitsijalle asuntojen myynti on vain puolet palveluprosessista. Yhtä tärkeää on taata asunnonostajalle hyvä myynnin jälkeinen palvelu, YIT Uralstroin pääjohtaja Fjodor Voropajev painottaa.

YIT on varautunut siihen, että myös Venäjällä tullaan lähitulevaisuudessa kiristämään energiatehokkuusvaatimuksia. Yhtiön kohteiden energiatehokkuustason varmistamiseen oma huoltoyritys tarjoaa hyvät edellytykset.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-