Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Nokia integroi Mail.Ru-palvelut Venäjällä myytäviin puhelimiinsa

(Compiler News - 14.12.2011) Venäjän johtava internet-alan yhtiö Mail.Ru Group ja Nokia ovat sopineet lanseeraavansa yhdessä uudenlaisen Nokia-selaimen Nokian 40-sarjan matkapuhelimia varten. Nokian Series 40 -puhelimilla on laaja suosio Venäjällä.

Asian uutisoineen Telecom Dailyn mukaan käyttöön otettava selain kokoaa yhteen Mail.Ru Groupin tarjolla olevat sähköposti-, yhteisömedia- ja uutispalvelut. Sovelluksen vahvuuksina ovat kätevä, pientä näyttöä varten optimoitu käyttöliittymä sekä datan pakkausmenetelmä, joka alentaa tiedonsiirron kustannuksia.

Mail.Ru operoi Venäjän tärkeintä sähköpostipalvelua, joka on Mail@Mail.Ru. Yhtiöllä on myös kaksi pikaviestiverkkoa. Yhteisömediapalveluina Mail.Ru:lla on tarjoalla World@Mail.Ru ja Odnoklassniki.ru sekä Vkontakte, jossa se on vähemmistöosakkaana. Uutena hankkeena yhtiö kehittää parhaillaan omaa verkkokaupparatkaisuaan.

Lontoon pörssiin listautunut Mail.Ru Group on laajentunut myös Venäjän ulkopuolelle. Se on käytetyin internet-palveluiden tuottaja koko venäjänkielisessä maailmassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-