Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT palkinnoille Vuoden yritys -kilpailussa Venäjällä

(Compiler News - 13.12.2011) YIT-konsernin Moskovan alueella toimiva tytäryhtiö YIT Moskovia on voittanut Vuoden yritys 2011 -kilpailussa Korkea luotettavuus -sarjan.

Palkintoraadin mukaan YIT on todistanut luotettavuutensa koko rakennusalalle vaikeina aikoina. Talouskriisin aikana vuosina 2008-2009 YIT Moskovia ei keskeyttänyt yhtään hankettaan, vaan aloitti uusia kohteita aiemmin tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Hankkeet rakennettiin valmiiksi suunnitellussa aikataulussa tai jo ennen sovittuja määräaikoja.

Tänä vuonna YIT Moskovia on kehittänyt toimintaansa aktiivisesti. Yritys on käynnistänyt 12 uutta kohdetta Moskovan lähialueiden kaupungeissa. Se on laajentanut rakennustoimintaansa maantieteellisesti myös kauempana Moskovasta sijaitseville tonteille.

"Yritys koetaan luotettavaksi liikekumppaniksi. Esimerkkinä tästä on muun muassa tehokas yhteistyö johtavien venäläisten ja ulkomaalaisten pankkien kanssa. Pankit ovat valmiita myöntämään asuntolainoja YIT Moskovian asiakkaille hyvillä ehdoilla jo kohteiden rakentamisen alkuvaiheessa", YIT Moskovian pääjohtaja Valeri Kim kertoo.

Jokavuotinen Vuoden yritys -palkinto on maan liike-elämän kansallinen arviointiprosessi, jossa kootaan yhteen vuoden liiketoimintatulokset. Palkinto tuo esiin parhaita yrityksiä, rakentaa venäläisen liike-elämän uutta imagoa ja edistää liiketoimintaetiikan uusia normeja maassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-