Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konsun Pirjo Karhusta yrittäjäneuvos

(Compiler News - 8.12.2011) Konsu Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Pirjo Karhu on saanut presidentin myöntämän yrittäjäneuvoksen arvonimen. Konsu on 30 vuodessa kasvanut pienestä lappeenrantalaisesta tilitoimistosta merkittäväksi länsiyritysten avustajaksi ja edunvalvojaksi Venäjällä.

Konsun tytäryhtiö aloitti vuonna 1991 PIetarissa ja tänään se tunnetaan ensimmäisenä länsimaisena taloushallinnon ja juridiikan asiantuntijayrityksenä Venäjällä. Pietarista Konsu on laajentunut Moskovaan ja muutama vuosi sitten myös Kiovaan Ukrainassa.

Kotimaassa Pirjo Karhu on monin tavoin edistänyt yrittäjyyttä ja on vuoden 2012 alusta Etelä-Karjalan Kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja. Hänelle myönnettiin Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto vuonna 2005. Venäjällä hänelle myönnettiin parlamentin alahuoneen eli duuman Paras johtaja -palkinto kahtena perättäisenä vuotena, 2010 ja 2011.

Pirjo Karhun johtama Konsu on nykyisin osa Accountor Groupia, joka on merkittävä taloushallinnon ulkoistuspalveluiden tuottaja pohjoisessa Euroopassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-