Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Neste Oil laajentaa liikenneasematoimintaansa Luoteis-Venäjällä

(Compiler News - 25.11.2011) Neste Oil on vahvistanut Luoteis-Venäjän vähittäismyyntiään ostamalla marraskuussa neljä uutta liikenneasemaa Pietarin alueella, jossa yhtiö on tänä vuonna avannut jo kolme uutta asemaa.

Myös Neste Oilin asemaverkoston uudistaminen koko Luoteis-Venäjällä on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Yhtiö on tämän vuoden aikana uudistanut kymmenen aseman ilmeen ja myymälät Neste Oilin uuden myymäläkonseptin mukaisesti.

Uudet asemat mukaan lukien Neste Oililla on Venäjällä kaikkiaan 61 asemaa, joilla työskentelee noin 900 henkilöä. Kasvanut asemaverkosto vahvistaa entisestään yhtiön asemaa yhtenä Pietarin alueen markkinajohtajista.

"Neste Oilin tavoitteena on olla kaikilla valituilla markkina-alueilla kahden suurimman asemaketjun joukossa. Luoteis-Venäjällä olemme nyt lähempänä tätä tavoitettamme", Neste Oilin Venäjän, Puolan ja Baltian maiden toimintojen johtaja Panu Kopra määrittää.

Neste-liikenneasemat aloittivat toimintansa Itämeren maissa 1990-luvulla. Ensimmäinen Venäjällä toimiva asema avattiin Pietarissa 1991. Neste Oilin Venäjän asemaverkosto on laaja, sillä se palvelee asiakkaita Suomen rajalta aina Novgorodiin saakka. Kaukaisin asema sijaitsee Krestsyssä Pietarin ja Moskovan välillä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-