Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Buslink-BAS Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Teklab toimittaa integroituja työpisteitä NanoLabille Pietariin

(Compiler News - 26.10.2011) Pietarin Sähköteknillinen yliopisto LETI ja Teklab Oy ryhtyvät yhteistyöhön Pietarissa toimivan NanoLab-laboratorion kaupallistamiseksi. NanoLab on opetuslaboratorio, joka on tarkoitettu oppilaitoksille poikkitieteelliseen nanomateriaalien synteesiin ja analysointiin.

NanoLab on ensimmäinen yliopiston ja teollisuuden välisen yhteistyön kaupallistamishanke, joka saa rahoitusta suomalais-venäläisen nanoteknologian innovaatioallianssin puitteissa osana Suomen ulkoministeriön lähialueyhteistyöohjelmaa. Hanketta tukee myös Suomen ja Venäjän talouskomissio ja sen koordinoinnista vastaa Spinverse Oy.

NanoLab on uudenlainen optimoitu laboratoriokokoonpano oppilaskäyttöön, joka ei edellytä kalliiden tutkimustason laitteiden käyttöä. Standardoidun opetussisällön ja LETI:n kehittämän erikoisohjelmiston ansiosta opettajat voivat käyttää enemmän aikaa opetus- ja tutkimusyhteistyöhön omien laboratorioratkaisun kehittämisen sijasta.

Teklabin NanoLab-toimitukset alkavat alkuvuodesta 2012. Yrityksen laboratoriolaitteisiin integroitujen työpisteiden toiminnallisuus, turvallisuus ja tekniikka ovat huipputasoa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-