Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Buslink-BAS Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT sai asumisen laatupalkintoja Venäjällä

(Compiler News - 26.10.2010) YIT:n Venäjän tytäryhtiöt ovat syksyn aikana voittaneet asumisen laatupalkintoja Pietarissa ja Moskovassa sijaitsevilla kohteillaan.

Pietarissa YIT voitti Paras asuntorakennuskohde -sarjan Rakentamisen laatujohtaja 2011 -kilpailussa. Rakenteilla oleva Trinity-asuintalokokonaisuus valittiin myös Luoteis-Venäjän suomalaiseksi mallikohteeksi.

Trinity sijaitsee Pietarin Krasnoselskin kaupunginosassa ja siihen kuuluu kolme 20-, 22- ja 25- kerroksista erillistasoa, joissa on yhteensä 512 asuntoa. Kohteessa on käytetty energiatehokkaita ratkaisuja ja asunnoissa on muun muassa koneellinen ilmanvaihto, suomalaiset lämmityspatterit lämmönsäätimineen sekä kylmän ja lämpimän veden kulutusmittarit.

Pietarin Vyborgskajan kaupunginosassa sijaitseva Toreza 44 -kohde on puolestaan valittu yhdeksän parhaan projektin joukkoon, jotka esitellään ensi toukokuussa kansainvälisessä FIABCI Prix d´exellence -kilpailussa. Valinta tapahtui PROEstate-foorumissa, jossa yhtiö palkittiin kerrostalojen luokassa Paras Venäjällä vuonna 2011 toteutettu rakennusprojekti -diplomilla.

Toreza 44 on neliosainen asuintalo, jossa on 11,- 14- ja 16-kerroksiset lamellit. Asuntoja siinä on yhteensä 453. Toreza 44 oli Pietarin markkinoilla ensimmäinen kohde, jossa kaikki asunnot asetettiin myyntiin viimeisteltyinä.

Mosvassa YIT:n Prozorovskoje-Golitsino-asuinalue voitti RREF Awards-2011 -kilpailussa Uusi konsepti -kategorian. Kilpailussa jaetaan asuinrakentamisen saavutusten kansallisen tason palkintoja. Voittajat valitaan yleisöäänestyksessä.

Prozorovskoje-Golitsino-asuinalue sijaitsee Moskovan läänissä perinteisenä säilyneellä maaseudulla. Alueelle on suunniteltu rakennettavaksi 147 rivitaloa ja 178 erillistaloa. Ensi vuoden alkupuolella valmistuvan kohteen asuinmukavuudessa on noudatettu eurooppalaisia laatuvaatimuksia.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-