Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Buslink-BAS Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Cargotec yhteistyöhön Venäjän meriliikenteen logistiikkakoordinaattorin kanssa

(Compiler News - 26.10.2011) Cargotec on sopinut strategisesta yhteistyöstä Rosmorportin kanssa Venäjällä. Rosmorport vastaa Venäjän merisatamien toiminnasta ja sillä on maailman suurin jäänmurtajalaivasto.

Venäjä modernisoi satamiaan erityisesti Koillisväylän varrella ja arktisella alueella. Vuoteen 2030 ulottuva Venäjän satamien infrastruktuurien kehittämisstrategia tähtää satamakapasiteetin kaksinkertaistamiseen jo seuraavan kymmenen vuoden aikana, minkä vuoksi yhteistyö suomalaisyritysten kanssa on tärkeä askel toimialan kehittämisessä.

"Cargotec on alan johtava kansainvälinen yhtiö, jolla on vuosikymmenten kokemus merikuljetusten ja satamien logistiikkaratkaisuista. Heidän osaamisensa satama-automaatiosta on erityisen hyödyllistä satamien infrastruktuurin kehittämisen kannalta", Rosmorportin johtaja Andrei Lavrishchev sanoo.

Cargotecin ja Rosmorportin strategista yhteistyötä koskevat asiakirjat allekirjoitettiin tilaisuudessa, jossa olivat läsnä myös Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb ja Venäjän varapääministeri Sergei B. Ivanov.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-