Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Buslink-BAS Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Pikanttitalot aloitti talotoimitukset Venäjälle

(Compiler News - 25.10.2011) Pietarissa kesällä edustuston avannut Pikanttitalot Oy hoiti lokakuussa ensimmäisen talotoimituksen Venäjälle. Talopakettitoimitus meni Pietarista 700 kilometriä itään sijaitsevaan Vologdaan.

Yrityksen Venäjän-toiminta on lähtenyt nopeasti käyntiin, sillä Volodgan talotilauksen jälkeen Pikanttitalot on jo saanut 15 paritalon lisätilauksen. Toimitettavat talot toteutetaan matalaenergiarakenteisina.

Ensimmäiset talopaketit pystytettiin yrityksen omien asentajien johdolla ja samalla tukevia venäläisiä asentajia kouluttaen.

"Tilausmäärät ovat vielä tässä vaiheessa vaatimattomat, mutta näkymät ovat lupaavat. Venäjällä on peräti miljoonan uudisasunnon vuosittainen rakentamistarve, joten potentiaalia riittää", toimitusjohtaja Mikko Suoperä kertoo.

Pikanttitalot toteuttaa vuosittain satakunta pientaloprojektia omakotitaloista rivitaloihin. Asiakkaina ovat niin kotitaloudet kuin rakennusliikkeetkin. Pikanttitaloja on vuodesta 1986 rakennettu jo yli tuhat. Taloelementit valmistetaan yrityksen omassa Viitasaaren tehtaassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-