Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Suomalaisyritykset esittäytyvät Moskovassa

(Compiler News - 15.10.2011) Moskovassa lokakuun viimeisellä viikolla järjestettävään Finnish Business in Moscow -tapahtumaan osallistuu yli 50 suomalaisyritystä ja noin 130 yritysedustajaa. Tapahtumaan odotetaan myös yli 200 venäläistä vierasta.

Finnish Business in Moscow -tapahtuman käynnistää korkean tason seminaari ja tilaisuus huipentuu Networking Buffet -verkostotapahtumaan, jossa suomalaisyritykset pääsevät solmimaan kontakteja ja esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan potentiaalisille venäläisille kumppaneille ja asiakkaille.

Finnish Business in Moscow on myös mediatapahtuma, johon liittyvä viestintäkampanja tarjoaa mahdollisuuden nostaa suomalaisyritysten ja suomalaisen osaamisen profiilia sekä lisätä tunnettuutta Venäjän pääkaupungissa.

Yritysedustajien lisäksi tilaisuudessa nähdään ja kuullaan myös korkean tason poliittisia päättäjiä. Suomesta tilaisuuteen matkaa Eurooppa ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb. Venäjän edustajina paikalle saapuvat varapääministeri Sergei Ivanov ja presidentin neuvonantaja Arkadi Dvorkovich.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Suomalais-Venäläinen kauppakamari yhteistyössä Keskuskauppakamarin kanssa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-