releases

Eastern European Markets

Ramirent Puola hoitaa rakennustelinepalvelut voimalaitostyömaalle Sloveniassa

(Compiler News - 7.9.2011) Ramirentin Puolan yhtiö toimittaa rakennustelinepalveluita Slovenian suurimpaan voimalaitosprojektiin. Ramirentin sopimus on on tehty voimalaitoksen kuudennen yksikön pääurakoitsijan Alstom Power Systems GmbH:n kanssa.

Termoelektrarna Sostanjin voimalaitosinvestointi sisältää uuden 600 megawatin yksikön rakentamisen. Voimalaitoksen modernisointi kestää ensi vuoden maaliskuusta vuoden 2014 marraskuuhun.

Ramirent Puola on työmaan rakennustelinepalveluiden päätoimittaja. Arviolta noin puolet työvoimasta rekrytoidaan paikallisesti. Rakennustelineasennukset työllistävät noin 100 työntekijää. Aiempien vastaavanlaisten projektien perusteella Ramirent on arvioinut sopimuksen kokonaishinnaksi noin 10 miljoonaa euroa.

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka palvelee rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja yksityisrakentajia. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 631 miljoonaa euroa ja sillä on 3 200 työntekijää Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Itä-Euroopassa.


Compiler´s choice - More News Releases

Archive 2005. News Releases