Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Buslink-BAS Hellevig Klein Usov

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

UPM Raflatac avasi tarralaminaattien käsittely- ja jakelukeskuksen Moskovassa

(Compiler News - 28.9.2011) UPM Raflatac on avannut uuden tarralaminaattien leikkaus- ja jakeluterminaalin Moskovassa. Terminaali palvelee asiakkaita Moskovassa ja Moskovan alueella, mikä edustaa tarralaminaattituotteiden päämarkkinaa Venäjällä.

Terminaalin ansiosta UPM Raflatacin asema vahvistuu Moskovan kilpailluilla markkinoilla. Yhtiö kykenee nyt toimittamaan tilaukset laajalle alueelle 24 tunnin kuluessa. UPM Raflatac on tällä hetkellä alan ainoa yritys Venäjällä, joka pystyy toteuttamaan suoran jakelun mallia.

UPM Raflatacilla on entuudestaan Venäjällä vastaavanlainen leikkaus- ja jakeluterminaali Pietarissa. Lisäksi sillä on myyntikonttorit Pietarissa ja Moskovassa.

UPM Raflatac on osa UPM:n Engineered Materials -liiketoiminta-aluetta. Yhtiö on yksi maailman johtavista itsekiinnittyvien tarralaminaattien toimittajista. Sillä on 12 tuotantolaitosta kuudessa eri maanosassa, suuri määrä myyntikonttoreita sekä leikkaus- ja jakeluterminaaleja eri maissa. UPM Raflatacin myynti vuonna vuonna 2010 oli noin 1,1 miljardia euroa ja sen palveluksessa on 2 400 työntekijää.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-