Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Beweshipin yhteistyösopimus avaa liikenneväylän Aasiaan

(Compiler News - 22.9.2011) Itsenäinen suomalainen logistiikka-alan yritys Oy Beweship Ab ja APC Asia Pasific Gargo Ltd ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka määrittämä operatiivinen toiminta alkaa lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Lokakuusta alkaen Beweship edustaa Asia Pasific Cargoa Suomessa ja Baltian maissa, kun taas Asia Pasific Cargo edustaa Beweshipiä Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa, Taiwanissa, Thaimaassa ja Vietnamissa.

"Aasian maat ovat tärkeitä ja kasvavia kauppakumppaneita Suomelle ja Baltian maille. Tästä syystä ne ovat tärkeitä liikennealueita Beweshipille ja asiakkaillemme", Beweshipin toimitusjohtaja Isto Kiviniemi sanoo.

Oy Beweship Ab on vuonna 1957 perustettu suomalainen yksityisomistuksessa oleva kuljetus- ja huolinta-alan yritys. Yrityksen liikevaihtoarvio vuodelle 2011 on 55 miljoonaa euroa. Vantaalla sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Beweshipillä on konttorit Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa, Haminassa ja Vaalimaalla. Tytäryhtiöt toimivat Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Unkarissa ja Romaniassa.

APC Asia Pasific Cargo Ltd:llä on vahva asema Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa, Taiwanissa, Thaimaassa ja Vietnamissa. Yrityksen liikevaihtoarvio vuodelle 2011 on noin 180 miljoonaa dollaria.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-