Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Talvikaudella kasvava aikaero muuttaa Allegro-liikenteen aikatauluja

(Compiler News - 13.9.2011) Helsingin ja Pietarin välillä kulkevien Allegro-junien aikatauluihin tulee muutoksia 30. lokakuuta alkaen. Muutosten syynä on se, että Venäjä pitää kellot kesäajassa ja maiden väliseksi aikaeroksi tulee talvella kaksi tuntia.

Helsingin ja Pietarin välillä ajetaan jatkossakin neljä päivittäistä Allegro-vuoroa kumpaankin suuntaan. Lokakuun 30. päivästä alkaen lähtöajat Helsingistä ovat kello 5.12, 9.00, 14.00 ja 18.00 sekä Pietarista vastaavasti kello 6.50, 11.25, 15,25 ja 20.25.

Allegro-liikenne käynnistyi viime joulukuussa kahdella edestakaisella vuorolla. Kesäkautena toukokuun lopusta lähtien Helsingin ja Pietarin välillä on kulkenut päivittäin neljä Allegro-vuoroa suuntaansa.

Suomen ja Venäjän välinen junaliikenne on kasvanut nopean Allegro-junaliikenteen käynnistyttyä. Kuluvan vuoden tammi-elokuussa Helsingin ja Pietarin välillä on tehty 41 prosenttia enemmän junamatkoja kuin viime vuoden vastaavana aikana.

VR aloittaa 14. syyskuuta palvelujen ja hinnoittelun vaiheittaisen uudistamisen. Venäjän-liikenteen juniin voi siitä lähtien ostaa junaliput myös VR:n verkkokaupasta ja Allegro-juniin myös automaateista.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-