Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

SOK:lla jo kahdeksan Prisma-marketin verkosto Pietarissa

(Compiler News - 19.8.2011) SOK on avannut kahdeksannen Prisman Pietariin. Supermarketti toimii uudessa Ligovin kauppakeskuksessa, joka sijaitsee vilkkaan Ligovskiy Prospektin varrella.

Uusi Prisma on samassa rakennuksessa kuin Obvodniy Kanal -metroasema. Marketti sijaitsee siten erittäin hyvällä paikalla Pietarin keskustan välittömässä läheisyydessä. Prisman ohi kulkee päivittäin noin 200 000 autoa ja suuri määrä jalankulkijoita. Metroasemalta on myös suora yhteys kauppakeskukseen ja Prismaan.

Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on 35 700 neliömetriä, josta Prisman käyttöön tulee hieman yli 2 300 neliötä. Autolla liikkuvia asiakkaita varten on tarjolla 324 hallipaikkaa.

Seuraava Prisma-market avataan marras-joulukuussa. Prisman hypermarketteja ja supermarketteja perustetaan Pietariin tänä ja ensi vuonna 4-6 kappaletta ja pidemmällä tähtäimellä yhteen noin 30 yksikköä.

"Pietari tarjoaa S-ryhmälle useita etuja. Saamme hyödyllistä oppia maailman suurimpien vähittäiskaupan ketjujen kanssa toimimisesta, mitä voimme hyödyntää myös Suomessa. Lisäksi meillä on Pietarissa jo yli 100 000 kanta-asiakasta, jotka käyttävät aktiivisesti ryhmämme palveluita myös Suomessa vieraillessaan", SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen summaa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-