releases

Eastern European Markets

Metso toimittaa romun murskausteknologiaa venäläiselle terästehtaalle

(Compiler News - 17.8.2011) Metso toimittaa metalliromun murskauslaitoksen venäläiselle Vyks Steel Works -yhtiölle, joka on osa United Metallurgical -yhtiötä. Tilaus on Metson suurin metalliromun murskaukseen liittyvä kauppa Venäjältä. Laitos toimitetaan ensi vuoden toisella neljänneksellä. Tilauksen arvo ei julkisteta, mutta tilaus sisältyy Metson Energia- ja ympäristöteknologian liiketoiminta-alueen vuoden 2011 toisen vuosineljänneksen tilauksiin.

Metson toimittama murskauslaitos tuottaa puhdasta ja tiivistä metallimursketta erilaisista romumetalleista ja romuautoista. Laitokseen kuuluvat myös magneettisten ja värillisten metallien erotuslinjat, joiden vuotuinen kapasiteetti on miljoona tonnia.

Vyksa Steel Worksille toimitettava murskauslaitos on 7 500 kilowatin Metso ZZ 300 x 300 -murskauslaitos. Tilaaja pystyy Metson teknologian avulla tuottamaan kierrätysmetalleista puhdasta, korkealaatuista raaka-ainetta terästuotteidensa valmistukseen.

Teräksen valmistaminen puhdistetusta metallimurskeesta rautamalmin sijaan voi säästää prosessissa tarvittavaa energiaa jopa yli 70 prosenttia. Puhdistetun metallimurskeen käyttö vähentää päästöjä 86 prosenttia. Siten metalliromun murskaaminen, erottelu ja puhdistus uusiokäyttöä varten säästää luonnonvaroja merkittävästi.

Metso on johtavia kierrätysmetallin murskausteknologian toimittaja. Metson toimittamien laitteiden osuus kaikesta maailman metalliromukäsittelykapasiteetista on 30 prosenttia ja sen teknologialla käsitellään vuosittain 150 miljoonaa tonnia metalliromua.

Vyksa Steel Works on yksi Venäjän vanhimpia metallurgian keskuksia. Se on perustettu vuonna 1757 ja siitä tuli osa nykyistä emoyhtiötä vuonna 1999. Tällä hetkellä yritys on yksi Venäjän teknologisesti edistyksellisimmistä terästehtaista ja yksi teräsputkien johtavista toimittajista. Yhtiön vuotuinen teräsputkien tuotantokapasiteetti on yli kaksi miljoonaa tonnia.


Compiler´s choice - More News Releases

Archive 2005. News Releases