releases

Eastern European Markets

Engineeringkonsultti LLC Lausamo Project osallistuu Myllyn Paras Oy:n
Venäjän tuotantolaitoksen suunnitteluun

(Compiler News - 17.8.2011) Ruotsalaiseen Rejler-konserniin kuuluva LLC Lausamo Project toimittaa työpiirrustukset Myllyn Paras Oy:n uuteen tuotantolaitokseen, joka sijaitsee Domodedovossa 60 kilometriä Moskovasta etelään. Laitoksen rakennusalaksi tulee 12 000 neliömetriä ja se valmistuu ensi vuoden aikana.

Sopimus on jatkoa LLC Lausamo Projectin pitkäaikaiselle tyoiminnalle Venäjän markkinoilla. Yritys tarjoaa Venäjälle investoiville suunnittelu- ja hyväksyttämispalveluja sekä muuta konsultointia, joita yhtiöt tarvitsevat hankkiakseen rakennusluvan, infrastruktuuriliittymät tontilleen ja rakentaakseen sille tarvitsemansa tuotanto-, liike- tai muun rakennuskompleksin. LLC Lausamo Project auttaa tarvittaessa myös tontin hankinnassa, lupakäsittelyissä, urakoitsijoiden valinnassa sekä järjestää työmaalle valvonnan.

Tänä vuonna 70-vuotta täyttävä Rejler-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Se on johtava engineeringkonsultti Pohjoismaissa. Konsernilla on 50 toimipistettä, joissa työskentelee noin 1 200 henkeä.


Compiler´s choice - More News Releases

Archive 2005. News Releases