Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Pienyrityskeskus

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Virossa edustustolla toiminut Pohjola Pankki avaa sivukonttorin Tallinnaan

(Compiler News - 22.6.2011) Pohjola Pankin Baltian-palvelut laajenevat Tallinnan sivukonttorin aloittaessa toimintansa. Uudet yritysasiakkaille tarkoitetut palvelut Virossa ovat maksuliikkeen ja likviditeetin hallinta sekä käyttöpääomarahoitus ja investointirahoitus.

Uuden sivukonttorin myötä Pohjolan ohella myös OP-Pohjola-ryhmään kuuluvat osuuspankit voivat tarjota maksuliike- ja kassanhallintapalveluita Virossa toimiville yritysasiakkailleen.

Pohjolalla on rahoitusyhtiötoimintaa kaikissa kolmessa Baltian maassa. Palveluihin ovat kuuluneet usean vuoden ajan kattavat leasing-rahoituspalvelut sekä lisäksi jo kahden vuosikymmenen ajan vahinkovakuuttaminen Seesam-tytäryhtiön kautta

Virosta saatujen kokemusten jälkeen Pohjola suunnittelee sivukonttoreiden avaamista myös Latviaan ja Liettuaan. Tämä tapahtuu seuraavan 12 kuukauden kuluessa.

"Haemme Baltiasta kannattavaa kasvua ja tavoitteena on saada jalansijaa paikallisilla markkinoilla. Pankkialalla on kova kilpailu, mutta uskon kokonaisvaltaisen palvelumme, vankan osaamisemme ja hyvien asiakaskonseptiemme olevan vahva kilpailuvaltti", Pohjolan pankkitoiminta-alueesta vastaava johtaja Reima Rytsölä ennakoi.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-