Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautakeskolle uusi myymälä Primorskiin Pietarissa

(Compiler News - 15.4.2011) Rautakesko avaa kymmenennen K-rautamyymälän Pietarissa. Uusi K-rauta Komendantski sijaitsee Primorskin alueella Pietarin luoteisosassa. Myymälän myötä K-raudan Venäjän toimipiteiden kokonaismäärä on 13.

K-rauta Komendantski toimii kohteessa, jonka ympärille on syntymässä useita asuinalueita ja suuri määrä uusia kerrostaloja. Myymälän välittömään läheisyyteen nousee parhaillaan noin 5 000 asunnon kokonaisuus, jonka asuntokauppa on jo käynnissä.

Uuden myymälän pinta-ala on 6 500 neliömetriä, josta 5 700 neliötä on lämmintä myyntialaa. Ulkomyymälän ala on 2 000 neliötä. Kaupan valikoimiin kuuluu yli 30 000 erilaista rakennus-, sisustus- ja puutarhatuotetta.

"Venäjällä asunnot myydään pääsääntöisesti betoni- tai tasoitepinnalla ja ilman kalusteita. Koska asunnon viimeistelytyöt kuuluvat täällä kokonaan ostajalle on myös rakennus- ja sisustustarvikkeiden myyntipotentiaali huomattava", Rautakeskon Venäjän maajohtaja Mikko Nissinen kuvaa tilannetta.

Nissisen mukaan uusi K-rauta on nykyaikainen ja monipuolinen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja puutarhatuotteiden palveleva tavaratalo. Myymäläkokonaisuus tarjoaa asiakkaille laajat tuotevalikoimat sekä oheispalveluja, kuten ilmaisen sisustussuunnittelun, asennustöitä ja tavaroiden kotiinkuljetuksen ostopäivänä.

Rautakesko laajentaa K-rauta Komendantskin jälkeen seuraavaksi Moskovan alueella. Moskovassa on rakenteilla kaksi uutta myymälää, jotka valmistuvat loppuvuonna. Jatkosuunnitelmissa on vielä kymmenen uuden K-raudan avaaminen kaudella 2012-2015.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-