Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Algol Chemicals amerikkalaisen kemianyhtiön jakelijaksi Venäjällä ja Ukrainassa

(Compiler News - 31.3) Amerikkalainen Celanese Emulsions Polymers -yhtiö on nimittänyt Algol Chemicalsin vesiperusteisten sideaineidensa jakelijaksi Venäjällä ja Ukrainassa. Yhtiöt sitoutuvat siten yhdessä panostamaan Venäjän maali- ja pinnoiteteollisuuteen. Celanese Emulsion Polymers jatkaa samalla myyntiä kansainvälisille avainasiakkailleen suoraan Moskovan organisaationsa kautta.

Algol Chemicals on jo kauan käynyt kauppaa Venäjällä ja ryhtyy nyt jakelutoiminnallaan tukemaan amerikkalaisyhtiötä vinyyliasetaatti- ja etyleeniemulsioiden paikallisilla markkinoilla.

Algol Chemicals suunnittelee myös avaavansa pinnoitelaboratorion Moskovan alueelle, jotta yhtiö voisi avustaa paikallisia värivalmistajia valmiste- ja sovelluskehitystyössä. Laboratorion on tarkoitus keskittyä vesiohenteisiin maaleihin, jotka ovat saavuttamassa suosiota Venäjällä edullisen hintansa ja liuotinpohjaisiin vaihtoehtoihin verrattuna vähäisten päästöjensä ansiosta.

Celanese Corporation on maailman johtavia teknologiayrityksiä suurteollisuudessa ja kuluttajasovelluksissa käytettävien erikoismateriaalien ja kemiantuotteiden alueella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Dallasissa Teksasissa. Yhtiön palveluksessa on yli 7 200 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2010 oli 5,9 miljardia dollaria, josta noin 72 prosenttia tuli Pohjois-Amerikan ulkopuolelta.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-