Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Buslink

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Stockmann avasi uuden tavaratalon Jekaterineburgissa

(Compiler News - 30.3.2011) Moskovassa ensimmäisen myymälänsä vuonna 1989 avannut Stockmann on käynnistänyt seitsemännen tavaratalonsa toiminnan Venäjällä, kun Stockmann avattiin Jekaterineburgin Greenwich-kauppakeskuksessa. Uusi tavaratalo toimii kauppakeskuksessa kolmessa eri kerroksessa ja sen kokonaispinta-ala on 7 800 neliötä. Investoinnin arvo on noin 14 miljoonaa euroa.

Tavaratalon tarjonta on tyyppillistä Stockmannina, eli sen valikoima käsittää muotia, sistustarvikkeita ja elintarvikkeita.

Jekaterinburgissa on noin 1,4 miljoonaa asukasta ja se on Venäjän neljänneksi suurin kaupunki Moskovan, Pietarin ja Novosibirskin jälkeen. Kaupungissa toimii useita suuria teollisuusyrityksiä, ja se on keskeinen rautatieliikenteen solmukohta eri puolille Siperiaa.

Tällä hetkellä Moskovassa on viisi Stockmann-tavarataloa ja Pietarissa Stockmann-tavaratalo ja Nevsky Centre -kauppakeskus. Lisäksi Stockmann-konsernilla on Venäjällä yli 70 Seppälän, Lindexin ja Bestseller-franchisingketjun muotimyymälää.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-