Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Visma - financial administration Buslink

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Finncomm Airlines avasi lentoyhteyden Gdanskiin

(Compiler News - 29.3.2011) Suomalainen Finncomm Airlines on avannut säännöllisen lentoyhteyden Puolan Gdanskiin. Lentoreitin tavoitteena on palvella paitsi lomalaisia myös liikematkalaisia. Reittiä lennetään kesäaikataulukaudella päivittäin. Edullisimmillaan lento Gdanskiin maksaa nyt 69 euroa.

Toimitusjohtaja Juhani Pakarin mukaan lentoreitille pitäisi riittää kysyntää, sillä pohjoisen Puolan talous on kasvanut nopeasti. Lomalaisille on tarjolla historiaa, rantalomailua ja edullisia ostosmahdollisuuksia.

Reittiä lennetään moderneilla, energiataloudellisilla ATR-potkuriturbiinikoneilla.

Finncomm Airlines on vuonna 1993 perustettu suomalainen lentoyhtiö. Sen kalustoon kuuluu neljä ATR 42-500 ja kahdeksan ATR 72 -potkuriturbiinikonetta sekä kaksi Embraes 170 suihkukonetta.

Lentoyhtiön aikataulut on suunniteltu yhteistyössä Finnairin kanssa siten, että matkustajat voivat hyödyntää Finnairin jatkoyhteyksiä eri puolille maailmaa. Niin sanotun Code share -yhteistyön ansiosta lennot voidaan kirjoittaa samalle lipulle ja se taas mahdollistaa matkatavaroiden selvityksen suoraan lopulliseen päämäärään.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-