Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Turkulaisen Sanakon kieltenopetusohjelmisto satoihin kouluihin Kazakstanissa

(Compiler News - 7.3.2011) Opetusohjelmistojen suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut turkulainen Sanako Oy on toimittanut Kazakstanin opetusministeriölle Sanako Study 1200 -ohjelmistoja ja opetusluokkaratkaisuja. Sanakon ohjelmistoja on sijoitettu kaikkiaan 459 yläasteen kouluun Kazakstanissa.

Ohjelmistohankinta kuuluu osana Kazakstanin hallituksen "Kohti kilpailukykyistä Kazakstania" -ohjelmaan. Kielten opetuksella on ohjelmassa keskeinen rooli ja siinä painottuvat kansainvälisessä kanssakäymisessä tärkeät kielet, kuten Venäjä ja Englanti.

Sanakon paikallisena liikekumppanina on Nurecom Ltd, joka on varustanut multimedialuokat ja asentanut opiskeluohjelmistot. Nurecom on Kazakstanin johtava interaktiivisten opetusjärjestelmien toimittaja. Projekti eteni tehokkaasti Nurecomin kanssa ja se saatiin päätökseen viidessä kuukaudessa. Tähän sisältyi myös paikallisten opettajien valmennus ohjelmistojen ja laitteiden käyttöön.

Sanako on maailman johtava kieltenopetusohjelmien ja opetusluokkaratkaisujen toimittaja. Yhtiöllä on asiakkaita yli sadassa maassa ja sen pystyttänyt yli 30 000 opetusluokkaa. Sanakon palveluksessa on 80 asiantuntijaa ja lisäksi sillä on noin 200 paikallista yhteistyökumppania.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-