Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest Konsu Accountor Group Avenir


Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Matkahuollon uusi Baltiapaketti -palvelu vie lähetyksen perille parissa päivässä ja suoraan vastaanottajalle

Matkahuollon Pakettipalvelut on avannut nopean ja edullisen pakettipalvelun Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Uutuuspalvelu Baltiapaketti toimittaa lähetyksen vastaanottajalle 2-4 päivässä kaikkiin Baltian maihin. Lisäpalveluna paketti voidaan myös noutaa lähettäjältä ellei sitä haluta viedä Matkahuollon toimipaikkaan tai asiamiestoimipisteeseen.

Baltiapaketti sopii erittäin hyvin yrityksille, jotka käyvät kauppaa Baltian alueella. Matkahuollon WEB-asiakasliittymä helpottaa ja nopeuttaa yritysten lähetyksiä. Asiakasliittymän ansiosta osoitekortit on mahdollista täyttää ja tulostaa helposti omalla tietokoneella, ja asiakasliittymän avulla lähetyksen kulkua voi myös seurata reaaliaikaisesti.

Baltiapakettiin ei voi yhdistää bussiennakkoa eikä se voi sisältää varovasti käsiteltäviä tai vaarallisia aineita (VAK).

Kuljetuksen maksaa aina lähettäjä. Palvelun hinta määräytyy kuljetettavan paketin painon tai tilavuuspainon perusteella. Esimerkiksi kahden kilon painoisen Baltiapaketin lähettäminen maksaa Helsingistä 13,36 euroa + alv ja muualta maasta 20,74 euroa + alv. Hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva polttoainelisä. Baltiapaketin enimmäispaino on 30 kiloa.

Oy Matkahuolto Ab on suomalaisten bussiyritysten omistama bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, jonka pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut.

Pakettipalvelut ylläpitää bussiliikenteeseen perustuvaa paketinkuljetusta, jonka kautta paketteja voi lähettää ympäri Suomen, Ahvenanmaalle sekä TNT:n kautta ympäri maailmaa. Verkkokaupan ja etämyynnin pakettipalveluja saa Suomen Lähikauppa Oy:n toimipaikoista, joita ovat Siwat, Euromarketit ja Valintatalot. Matkalippujen lunastus- ja matkakorttien latauspalveluja tarjoavat R-kioskit. Matkahuollon noin 2 500 palvelupisteestä 50 on yhtiön omia toimipaikkoja.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-