Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera Papula-Nevinpat Straightway

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konsun Stuttgartin toimisto auttaa saksalaisia Venäjän markkinoille

Konsun Stuttgartin toimisto auttaa saksalaisia Venäjän markkinoille

(Compiler News - 9.12.2010. Venäjällä ja Ukrainassa taloushallintopalveluita tarjoava Konsu Group on ryhtynyt avustamaan idänkauppaa harjoittavia yrityksiä myös saksalaisella kielialueella Stuttgartin toimistonsa välityksellä.

Syksyllä avattu Stuttgartin sivuliike tarjoaa Venäjälle tai Ukrainaan etabloituville saksalaisille, sveitsiläisille ja itävaltalaisille yrityksille kokonaisvaltaista konsultointia ja muita palveluita paikallisesti.

Konsun Stuttgartin toimiston johtajalla Konstantin Graf zu Dohnalla on vankka kokemus keskisuurten yritysten konsultoinnista. Ennen Konsuun tuloa Graf zu Dohna toimi Stuttgartin Teollisuus- ja kauppakamarissa vastaten Itä-Euroopan markkina-alueesta.

Stuttgartin toimisto tarjoaa laajasti koulusta ja konsultointia eri tehtäväalueilta, joita ovat esimerkiksi yrityksen perustaminen kohdemaahan sekä ulkomaiseen työvoimaan, lakiin ja verotukseen liittyvät asiat. Asiakkaat saavat saksankielistä palvelua myös Moskovassa, Pietarissa ja Kiovassa.

Konsu Groupin toimitusjohtajan Manfred Janoschkan mukaan yrityksen tavoitteena on kasvattaa huomattavasti kansainvälisten ja eritoten saksankielisten asiakkaiden määrää Venäjällä ja Ukrainassa.

"Keskisuuret ja tyypillisesti innovatiiviset saksalaiset yritykset tarjoavat tuotteita ja palveluja, joilla on hyvä maine ja varmaa kysyntää myös Itä-Euroopassa. Etenkin Venäjä ja Ukraina avaavat viennille hyviä kasvunäkymiä.

Suomalaisomisteinen Konsu Group on toiminut Venäjällä vuodesta 1992 ja Ukrainassa vuodesta 2006. Konsu tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman taloushallinnon, kirjanpidon, liikejuridiikan ja veroasioiden palveluja. Yrityksen organisaatioon kuuluu yhteensä yli 150 asiantuntijaa Suomessa, Venäjällä, Ukrainassa ja Saksassa. Konsu on osa Pretaxin johtamaa Accountor Groupia.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-