Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut


vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Liettuan Prisma avaa marketin Kaunasissa

(Compiler News - 2.12.2010) SOK:n Liettuan tytäryhtiö UAB Prisma LT avaa joulukuun ensimmäisellä viikolla Prisma-hypermarkettinsa Kaunasissa. Kaunasissa on yli 350 000 asukasta, ja se on paitsi Liettuan toiseksi suurin kaupunki myös neljänneksi suurin kaupunki koko Baltiassa.

Kaunasin Prisma sijaitsee vastavalmistuneessa Banginis Retail Parkissa. Kiinteistön liiketilat omistaa UAB SSPC-Parmone, jonka vuokralainen Prisma on. Prisman myyntipinta-ala on 8 600 neliömetriä ja käytössä on yli 600 asiakaspysäköintipaikkaa. Prisman lisäksi kauppakeskuksessa palvelee kymmenen erikoisliikettä.

Prisma LT:n toimitusjohtaja Pekka Sääskilahti sanoo, että Prisman avauksen myötä Kaunasin asukkaat saavat aiempaa edullisemman ostospaikan, sillä Prisma tarjoaa hänen mukaansa asiakkailleen kaupungin edullisimman ostoskorin.

"Prisman kilpailuetuja ovat myös nopea ja helppo ostaminen sekä hyvä palvelu ja laaja valikoima", Sääskilahti esittelee.

Kaunasin Prisman tavaravalikoimaan kuuluu yhteensä yli 45 000 tuotetta ja asiakaspalvelusta huolehtii yli sata myymälähenkilökuntaan kuuluvaa.

Prisma LT suunnittelee jo toisen Prisma-myymälän avaamista Kaunasiin vuonna 2012. Lisäksi vuoden aikana on tarkoitus avata useita uusi myymäläyksiköitä pääkaupunkiin Vilnaan.

UAB Prisma LT aloitti liiketoimintansa Liettuassa vuonna 2009, jolloin Vilnassa avattiin Prisma Ozas. Prisma-ketju toimii Suomen lisäksi Viron, Latvian ja Liettuan sekä Pietarin markkinoilla.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-