Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Markinvest Avenir

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Zeeland tallinnalaisen mainostoimiston pääosakkaaksi

(Compiler News - 29.11.2010) Zeeland Oyj on ostanut 45 prosentin osuuden Tallinnassa toimivasta Nitro Fx Oü:stä ja nousee yhtiön pääomistajaksi. Tallinnalaisyhtiö jatkaa toimintaansa nimellä Zeeland Idea Baltics Oü ja toimitusjohtajana pysyy edelleen Lassi Nummi. Muut omistajat ovat virolainen mainostoimistoryhmä Big Idea Group ja yrityksen toimiva johto.

Zeeland Idea Baltics keskittyy keskittyy digitaalisen markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantopalveluihin. Käytännössä suunnittelutoiminta suuntautuu Baltian markkinoille ja tuotantopalvelut taas Suomeen.

Zeelandin palveluksessa on tällä hetkellä kymmenen työntekijää. Yrityksen asiakkaita Virossa, Latviassa ja Liettuassa ovat muun muassa BMW, L´Oreal, Starman, Rimi, Bigbank, BLRT Group, Finnlamelli Eesti, Balbiino, Pädaste, Bacterfield ja Nutrica.

Zeeland Oyj on markkinointiviestäkonserni, jonka palveluksessa on noin 125 työntekijää. Konserniin kuuluu mainostoimistot Helsingissä, Turussa ja Tallinnassa, viestintätoimisto, sähköisen liiketoiminnan ohjelmistoyhtiö, asiakaslehtiyksikkö sekä brändiin ja designiin erikoistunut toimisto. Zeeland Oyj ei ole listautunut pörssiyhtiö.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-