Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Papula-Nevinpat

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Venäjällä toimiva Avenir Group avasi toimiston Ukrainassa

(Compiler News - 24.11.2010) Venäjän johtaviin taloushallinnon ulkoistamispalveluiden tarjoajiin lukeutuva Avenir Group on aloittanut toimintansa Ukrainassa avaamalla toimiston Kiovassa.

Avenir päätti asettua seuraavaan ison IVY-maan markkinoille laajennuttuaan Venäjällä Moskovan jälkeen jo Pietariin, Tveriin ja Jekaterinburgiin. Lisäksi Avenirilla on toimisto myös Helsingissä.

Avenir teki Ukrainaan tuloa koskevan päätöksensä todettuaan ajankohdan olevan otollisen.

"Ukrainan talous ja markkinat ovat nyt selvästi vakautumassa ja meidän arviomme mukaan maa on tästä eteenpäin valmis realisoimaan vahvaa taloudellista potentiaaliaan", Avenir Groupin johtava partneri Jon Hellevig toteaa.

Hellevigin mukaan impulssin paikallisen toimiston avaamiselle on antanut myös yrityksen Venäjällä olevien asiakkaiden toiveet saada Avenirilta palveluja myös Ukrainassa. Yrityksen vanhat ja myös uudet asiakkaat arvostavat Avenirin kykyä ymmärtää ulkomaisten investoijien intressejä ja tarpeita uusilla markkinoilla sekä toisaalta toiminnan kytkeytymistä laajempiin kansainvälisiin yhteyksiin.

Avenir tarjoaa Ukrainassa asiakkailleen kaikkia nykyisiä palvelumuotojaan. Ne ovat Hellevig, Klein & Usovin juridiset palvelut, Avenir Accountingin kirjanpito - ja laskentapalvelut, Adapt-To-Change -rekrytointi- ja HR-palvelut, Avenir IT Solutionsin konsultti- ja sovelluspalvelut sekä Avenir Managementin liikkeenjohdon konsulttipalvelut.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-