Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Straightway Konsu Accountor Group

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Evli Pankilla vahva asema yritysjärjestelyiden neuvonantajana Venäjällä

(Compiler News - 4.11.2010) Evli Pankki on noussut johtavien neuvonantajien joukkoon Venäjän yritysjärjestelykentässä. Alan viimeisimmissä kansainvälisissä vertaluissa Thomson Reuters asettaa Evlin 3. sijalle ja Mergermarketin vertailussa pankki pääsee sijalle 5.

Vertailuissa ovat mukana Venäjällä toimivat investointipankit ja niiden ilmoittamat toteutuneet yrityskaupat ja -järjestelyt kuluvan vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden ajalta.

Evli Russia Oy:n toimitusjohtaja Grigory Dudarev sanoo, että Evlin menestys toimeksiantojen suunnittelijana ja toteuttajana perustuu venäläisen liiketoimintaympäristön ja lainsäädännön tuntemukseen. "Myös laaja kontaktiverkko on tarpeen", hän huomauttaa.

Evli on toiminut tänä vuonna esimerkiksi Fortumin neuvonantajana useassa transaktiossa Venäjällä. Sellaisia olivat muun muassa Fortumin omistusosuuksien myynti Kurgan Generation Companysta ja Saint-Petersburg Sale Companysta. Evli on toiminut myös Coveright Surfaces Groupin neuvonantajana sen myydessä tytäryhtiö Coveright Russian Interprint GmgH:lle. Coveright kuuluu maailman johtaviin sisustuspinnoitemateriaalien valmistajiin.

Evli Russia Oy on Evli Pankki Oyj:n tytäryhtiö, joka tarjoaa yritys- ja pääomajärjestelyihin liittyviä neuvontapalveluita Venäjällä. Evli Pankin Corporate Finance -yksiköllä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä, Tallinnassa, Vilnassa, Pietarissa ja Moskovassa. Tammikuusta 2007 lähtien Evli on toiminut neuvonantajana yli 70 julkistetussa transaktiossa, joiden kokonaisarvo on yli kuusi miljardia euroa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-