Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Sponsa - Portagate Helsinki Straightway Avenir

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Inspecta työntyy täyden palvelun konseptilla Liettuaan

(Compiler News - 2.11.2010) Inspecta on laajentanut palvelutarjontaansa myös Liettuaan. Toiminta Liettuassa alkoi viime kesäkuussa ja paikallinen tytäryhtiö Inspecta UAB tarjoaa jo nyt Liettuan laajimman valikoiman akkreditoituja tarkastus- ja sertifiointipalveluja.

Lokakuussa Liettuan kansallinen akkreditointielin totesi Inspectan päteväksi suorittamaan riippumattomana osapuolena tarkastuksia myös hisseille ja muille turvallisuuskriittisille laitteille.

Suurin osa Inspectan Liettuan asiakkaista on tuotantoalan, kunnossapitoalan ja asennusalan yrityksiä, jotka tarvitsevat laajasti erilaisia teknisen kunnon tarkastuksia, laitteiden vaatimustenmukaisuuden arviointeja, henkilösertifiointia ja tuotteiden laadun varmennusta.

Tällä hetkellä valtaosa liettualaisista yrityksistä hankkii tarvitsemansa tarkastus- ja sertifiointipalvelut erikseen eri yrityksiltä.

"Paikalliset tarkastusyritykset tarjoavat vain hyvin rajoitetusti tai eivät lainkaan sertifiointipalveluja, eivätkä sertifiointiyritykset taas tarjoa erilaisten laitteiden tarkastuspalveluja", Inspectan Liettuan maajohtaja Mantas Andriuskevieius kuvaa tilannetta.

Inspecta Group on Pohjoismaiden johtava tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyritys, joka tarjoaa myös konsultointi- ja koulutuspalveluita. Konsernilla on yli 1 300 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-