Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group ERMS Fimera Oy

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Technopolikselle toinen ankkurisopimus Pulkovan toimistokiinteistöön

(Compiler News - 29.10.2010) Technopolis vuokraa Pietarissa sijaitsevasta Technopolis Pulkovasta 3 800 neliömetrin toimitilat. Sitovan esisopimuksen toisena osapuolena on Venäjän suurimpiin kuuluva rahoitusalan yritys.

Viiden vuoden vuokrasopimukseen sisältyy myös erilaisia oheispalveluita. Toistaiseksi nimeättömän vuoralaisyrityksen noin 500 työntekijää muuttavat Pulkovan tiloihin vaiheittain kuluvan vuoden joulukuusta alkaen.

Technopolis Pulkova -kiinteistön vuokrausaste nousee sopimuksen myötä noin 60 prosenttia. Lopullinen vuokrasopimus allekirjoitetaan sen jälkeen kun Pulkovan rakennus on virallisesti rekisteröity. Rekisteröinnin odotetaan tapahtuvan marraskuussa.

Moskovassa pääkonttoriaan pitävä vuokralaisyritys on edelläkävijä online-rahoituspalveluissa Venäjällä palvellen yli miljoonaa yksityisasiasta ja useita tuhansia venäläisiä sekä paikallisesti toimivia kansainvälisiä yrityksiä.

Vuokralaiseksi tulevan rahoitusalan yrityksen palveluksessa on yli 2 500 henkilöä. Yritys on rankattu alansa kymmenen parhaimman yrityksen joukkoon Venäjällä.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-