Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Papula-Nevinpat Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Finnlines aloittaa säännöllisen rahtiliikenteen Britannian ja Venäjän välillä

(Compiler News - 28.10.2010) Finnlines avaa uuden viikoittaisen roro-likenteen Britannian ja Venäjän välillä. Linja kulkee Hullista Helsingin kautta Pietariin. Tavoitteena on liittää Venäjän markkinat tiiviimmin Finnlinesin nopeasti kasvavaan Euroopan linjaverkostoon.

Uuden linjan avaaminen on jatkoa varustamon useille viime kuukausien linjaverkoston laajennuksille Pohjanmerellä ja Itämerellä. Elokuussa Finnlines jatkoi Bilbao-Antwerpen-Helsinki-linjaansa Pietariin saakka. Myöhemmin elokuussa Itämeren alueen ja suoran Venäjän-liikenteen linjaverkostoa kehitettiin sekä lasti- että matkustajaliikenteen osalta Lübeck-Sassnitz-Ventspils-Pietari-linjalla.

Uutta liikennettä hoidetaan kolmella roro-aluksella, jotka ovat Finnhawk, Birka Carrier ja Birka Express. Suunnitellun aikataulun mukaan laiva lähtee Hullista lauantain, Helsingistä keskiviikkona ja saapuu Pietariin torstaina.

Finnlines on yksi suurimmista roro- ja matkustajaliikenteen operaattoreista Itämerellä ja Pohjanmerellä. Yhtiö on osa Grimaldi-konsernia, joka kuuluu maailman suurimpien roro-opetaattoreiden joukkoon.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-