Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera Straightway Buslink

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Spinverse selvittää Viron mahdollisuuksia materiaaliteknologian alalla

(Compiler News - 13.10.2010) Spinverse Oy on tekee laajan selvityksen, joka koskee edellytyksiä käynnistää kansallinen materiaaliteknologian tutkimus- ja kehitysohjelma Virossa. Selvityksen tilaaja on Viron elinkeino- ja viestintäministeriö.

Materiaaliteknologia on Virossa nimetty yhdeksi maan tutkimus- ja innovaatiostrategian kolmesta avainteknologian alueesta. Materiaaliteknologialla nähdään olevan vahvoja edellytyksiä vauhdittaa maan kehitystä kilpailukykyiseksi tietoyhteiskunnaksi.

"Selvityksellä arvioidaan Viron materiaaliteknologian osaamista ja kilpailuedellytyksiä verrattuna alan kansainväliseen tasoon. Tilaus osoittaa, että meidät on arvioitu huippuluokan asiantuntijaksi nano- ja materiaaliteknologian alueella", Spinversen toimitusjohtaja Pekka Koponen toteaa.

Spinverse kaupallistaa uusia teknologioita ja luo uutta liiketoimintaa yhdistämällä teknologian, liiketoiminnan ja rahoituksen osaamista sekä hyödyntämällä laajoja kontakti- ja tietoverkkojaan. Yritys toteutti Viron selvitystä vastaavan tutkimuksen Suomessa vuonna 2006 osana Tekesin Toiminnalliset materiaalit -ohjelmaa.

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-