Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Straightway Avenir

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

SOK avaa Narvassa Prisman

(Compiler News - 6.10.2010) SOK:n tytäryhtiö Prisma Peremarket avaa ensimmäisen hypermarkettinsa Tallinnan ulkopuolella Narvassa. Uusi Prisma sijaitsee uudessa kauppakeskuksessa, jonka omistaa suomalainen kiinteistökehitys- ja investointiyhtiö Vicus Limited.

Virolaisen Oma Ehitajan suunnitteleman ja rakentaman Prisman myyntipinta-ala on yli 9 000 neliömetriä. Myymälän valikoimarakenne on samankaltainen kuin Tallinnan Rocca al Maren Prismassa. Laajan elintarvikevalikoiman lisäksi suurta huomiota on kiinnitetty myös käyttötavaroiden valikoimaan. Tarjolla on muun muassa kodintekniikkaa, sisustusta, urheilua ja pukeutumista.

"Useat alan muut yritykset ovat taantuman aikana supistaneet toimintaansa, mutta Prisma on käyttänyt olosuhteita hyväksi laajentuakseen. Aavamme tänä vuonna kaksi isoa Prisma-myymälää Tallinnan ulkopuolella, AS Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Janne Lihavainen kertoo.

Prisma-ketju toimiii Suomen lisäksi myös Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän markkinoilla. Virossa Prisma aloitti toimintansa vuonna 2000 ja sen palveluksessa on yli 1 000 työntekijää. SOK:n tytäryhtiöitä Virossa ovat AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, joka hoitaa Tallinassa Sokos Hotel Virun majoitus- ja ravitsemiskauppaa


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-