Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Papula-Nevinpat Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Andritz toteuttaa biomassakattilan puolalaiselle voimalalle

(Compiler News - 27.10.2010) Andritz muuttaa hiilipölypolttokattilan biomassakattilaksi Dalkian Poznanin voimalaitoksella Puolassa. Dalkia Poznan ZEC on tilannut projektityön nykyisen kattilan muuttamiseksi biomassakattilaksi. Konversion jälkeen laitos tuottaa biomassalla sähköä vuosittain 170 gigawattituntia ja kaukolämpöä 320 gigawattituntia.

Andritzin biomassakattila perustuu leijukerrostekniikkaan. Kattilamuutos sisältää paineenalaiset osat, palamisilmajärjestelmän, polttoaineen ja tuhkan käsittelylaitteet, nuohousjärjestelmän, muutokset savukaasun puhdistuslaitteisiin sekä asennuksen ja käyttöönoton.

Dalkia Poznan ZEC on osa puolalaista Dalkia Polska -konsernia, joka on suurin yksityinen kaukolämmön tuottaja Puolassa. Yhtiö toimii Puolassa 46 kaupungissa ja tuottaa kaukolämpöä kahdelle miljoonalle kotitaloudelle. Yhtiön toimintatavoite perustuu kestävään kehitykseen, joka hyödyntää uudistuvia energialähteitä ja erityisesti biomassaa.

Andritz Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Yhtiön liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 900.

Andritz Oy:n emokonserni on listautunut Wienin pörssiin ja sen pääkonttori sijaitsee Grazissa. Andritz-konserni valmistaa ja myy tuotteitaan sekä palveluitaan maailmanlaajuisesti.Sen palveluksessa on kaikkiaan noin 13 500 henkilöä.


MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-