Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Cargotec avasi uuden kokoonpanoyksikön Luoteis-Puolassa

(Compiler News - 8.9.2010) Cargotec avasi uuden kokoonpanoyksikön Stargard Szczecinskissä Puolassa. Yksikössä kootaan Cargotecin useita erilaisia lastin- ja kuormankäsittelyratkaisuja.

Uuden kokoonpanoyksikön rakentaminen alkoi viime vuoden kesäkuussa ja saatiin aikataulun mukaisesti päätökseen tämän vuoden toukokuussa. Modernissa yksikössä on kestävän kehityksen periaatteiden mukainen tuotantoteknologia ja sen prosessit sekä laatu ovat alan terävintä kärkeä.

Luoteis-Puolassa noin 60 kilometrin päässä Itämeren rannikosta sijaitsevan kokoonpanoyksikön maa-alueet käsittävät 41 hehtaaria. Tehtaan sijainti on erinomainen ja tarjoaa loistavat maa- ja vesikuljetusyhteydet Euroopan markkinoille.

"Kokoonpanoyksikön keskeinen sijainti auttaa alentamaan kuljetuskustannuksia ja lisää toimintojemme joustavuutta. Pystymme nyt entistäkin peremmin vastaamaan tuotteidemme kasvavaan kysyntään Keski-Euroopassa", Cargotecin tuotantojohtaja Axel Leijonhufvud toteaa.

Puolan kokoonpanoyksikkö on tärkeä osa Cargotecin pitkäaikaista maailmanlaajuista toimintastrategiaa. Se tukee osaltaan Cargotecin tavoitetta olla maailman johtava lastinkäsittelyratkaisujen tarjoaja. Yhtiö toimii yli 120 maassa ja sillä on tuotantoa 18 maassa eri puolilla maailmaa. Cargotec avasi uuden kokoonpanoyksikön Luoteis-Puolassa

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-