Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Vicus Capital perusti kauppakiinteistörahaston Baltiaan

(Compiler News - 2.9.2010) Vicus Capital Advisors Oy on perustanut pääomasijoitusrahaston, joka sijoittaa Baltian maissa sijaitseviin kauppakiinteistöihin ja niiden kehittämiseen. Uuden VCA Baltic Retail -rahaston sijoitusvarat ovat noin 60 miljoonaa euroa.

VCA Baltic Retail keskittyy tasokkaiden kauppakiinteistöjen kehittämiseen kohderyhmänään markkinoiden parhaat vuokralaiset. Rahaston ensimmäisten sijoitusten joukossa on Viron Narvaan syyskuussa valmistuva kauppakeskus, joka on vuokrattu SOK:n paikalliselle tytäryhtiölle. Kiinteistöön sijoittuu Prisma-hypermarket.

"Kiinteistömarkkinoiden toipuminen Baltiassa on vain ajan kysymys. Kiinnostavimpia kohteita ovat silloin hyvät kauppapaikat, joissa on menestyvä vuokralainen", Capital Advisorsin toimitusjohtaja Risto Hiekka arvioi.

Kiinteistösijoittamiseen ja omistajastrategiseen neuvonantoon erikoistunut Vicus Capital Advisors hallinnoi ennestään kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Vicus Oy:tä, jolla on kiinteistösijoituksia Venäjällä, Ukrainassa ja Baltian maissa.

VCA Baltic Retailin perustamisen yhteydessä Vicus Oy myy Baltian kehityshankkeensa uudelle rahastolle. Vicus Oy toimii myös merkittävänä sijoittajana uudessa rahastossa.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-