Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Papula-Nevinpat Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tiedolta myynnin hallintajärjestelmä Venäjän markkinoille

(Compiler News - 18.6.2010) Tieto Oyj ja Microsoft tarjovat Venäjän markkinoille myynnin hallintaa tukevan ratkaisun. Se toimitetaan asiakkaalle palveluna perustuen Microsoft Dynamicsin CRM-tuotteeseen. Palvelu sisältää sekä myyntiprosessia tukevat työkalut että liiketoimintaprosesseissa tarvittavat konsultointipalvelut.

Tieto toimittaa kaikki tarvittavat Microsoft-ohjelmistot Venäjällä omista paikallisista toimipisteistään. Tämän mahdollistaa Microsoftin ja Tiedon sopimus, joka oikeuttaa asiakkaat käyttämään Microsoft-tuotteita "ohjelmisto + palvelu" -mallilla. Tällöin asiakkaiden ei tarvitse investoida pääomaa omien palvelimien ja lisenssien hankintaan.

"Asiakkaan ei tarvitse investoida palvelimiin ja niiden jatkuvaan uusimiseen eikä koulutukseen tai lisähenkilöstön palkkaamiseen. Tieto toimittaa suojatun yhteyden konesalin, yrityksen verkon ja asiakkuudenhallintajärjestelmän välille. Ratkaisu integroidaan kaikkiin työnkulkuihin sekä muihin tietojärjestelmiin ja se on yrityksen työntekijöiden käytettävissä kaikkialla maailmassa", Tiedon Pietarin toimiston johtaja Igor Iartym esittelee.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-