Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Papula-Nevinpat Markinvest

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tiedon Moskovan konesali tarjoaa uusimpia it-palveluja

(Compiler News - 17.6.2010) Tieto Oyj toimittaa uusimpaan teknologiaan pohjautuvia it-palveluja nykyisille ja uusille asiakkailleen Venäjällä. Yhtiön Moskovan konesali mahdollistaa pilvipalvelujen ja sovellusvuokrauspalvelujen tarjoamisen asiakkaille kesäkuun lopusta alkaen.

Palvelut sisältävät uusimpia käsittely- ja tallennuskapasiteettiratkaisuja. Käytettävä kapasiteetti määritetään ja suunnitellaan asiakkaan sovelluksen todellisten tarpeiden mukaan. Kapasiteettiratkaisu on skaalautuva, joten se takaa asiakkaalle mahdollisimman hyvän muokattavuuden ja joustavuuden. Kapasiteettipalvelujen lisäksi Tieto tarjoaa sovellustoimintojen palveluja sekä yhteys-, tietoturva-, varmistus ja palautuspalveluja.

Tieto on investoinut uusien energiatehokkaiden konesalien rakentamiseen päämarkkina-alueillaan Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiö rakentaa parhaillaan uusia konesaleja Tukholman ja Helsingin alueille. Energiatehokkuuden lisäksi uusien konesalien tärkeimmät vaatimukset ovat tietoturva ja kestävien energiaratkaisujen mahdollisimman tehokas käyttö.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-