Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group

Compiler eNews
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

SOK:n Prisma-ketju laajentaa Riiassa

(Compiler News - 5.5.2010) SOK on tehnyt sopimuksen kolmannen Prisma-hypermarketin avaamisesta Riikaan. Ensi vuoden keväällä valmistuva Prisma sijaitsee Imantan lähiössä.

Uusi Imantan Prisma tulee vanhaan Radiotekniikka-nimiseen kiinteistöön, joka peruskorjataan kokonaisuudessaan. Prisman kokonaispinta-ala on 8 500 neliömetriä ja marketin henkilöstömäärä on sata. Prisman lisäksi kiinteistöön tulee pikaruokaravintola sekä liiketiloja muillekin kauppa- ja palveluyrityksille. Kiinteistön peruskorjauksen suorittaa paikallinen rakennusliike.

Imantassa ja sen lähiympäristössä asuu yli 70 000 ihmistä. Alue on vilkkaasti liikennöityä ja julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät, sillä aivan Prisman edessä sijaitsevat on sekä bussi- että raitiovaunupysäkit. Lisäksi Prisman asiakkaiden käyttöön tulee 750 pysäköintipaikkaa.

"Lähivuosien tavoitteena on avata yhteensä kuusi Prismaa eri puolille Riikaa. Tukeudumme jatkossakin samoihin kilpailuetuihin, jotka ovat edullinen hintataso, laaja valikoima ja ostamisen helppous", Prisma Latvijan toimitusjohtaja Pekka Sääskilahti kertoo.

MUUT UUTISET

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-